• twitter
  • facebook
  • google+

Cogas dwingt afscheid van Ziggo: kom nu in actie!

16 oktober 2014

Cogas dwingt afscheid van Ziggo; kom nu in actie!

Tienduizenden Ziggo-abonnees in Twente moeten vanwege een verandering op het kabelnetwerk van Cogas verplicht afscheid nemen van de producten en diensten van Ziggo. Daarover zijn de desbetreffende abonnees vandaag per brief geinformeerd.

De gedwongen overstap leidt tot ongekend veel overlast. Tot overmaat van ramp komt zelfs uw vertrouwde e-mailadres te vervallen, wat tot de nodige problemen kan leiden en van u een grote inspanning vraagt.

Kom nu in actie tegen Cogas

De consumentenjurist uit Twente - zelf ook getroffen door deze verandering - is verbijsterd over de bedrijfsmatige en onverplichte keuze van Cogas en onderzoekt de (juridische) mogelijkheden om de verplichte overstap en/of de gevolgen daarvan aan te vechten.

Kom in verzet en dien uw klacht in bij Cogas én Ziggo. Laat weten dat u klant wilt blijven bij Ziggo en een verplichte overstap niet accepteert. Vanwege een overweldigend aantal reacties is de oproep om zich als gedupeerde bij de consumentenjurist te melden gestaakt. Als u zich niet heeft gemeld, betekent dit niet dat u buiten de boot valt. De consumentenjurist zet zich in voor iedere belanghebbende.

Via de website www.consumentenjurist.nl wordt u op de hoogte gehouden van het verloop.