• twitter
  • facebook
  • google+

wie ben ik

Mr. J.J. (Jasper) Ottink

Mr. J.J. (Jasper) Ottink is oprichter van en de jurist achter consumentenjurist.nl. Hij is integraal cum laude afgestudeerd in de rechtsgeleerdheid aan de Rijksuniversiteit Groningen, met een specialisatie in het privaatrecht en een thesis binnen het staatsrecht. Consumentenrecht geniet reeds vanaf zijn studiejaren bijzondere aandacht; met interesse houdt hij de ontwikkelingen op dit brede rechtsgebied bij. Daarnaast is hij opgeleid tot sociaal juridisch dienstverlener, waarvoor hij is getraind in communicatie en bemiddeling.

Jasper omschrijft zichzelf als integer, zorgvuldig en creatief. Hij mijdt sociale maskers en geeft de voorkeur aan open en directe communicatie. Zakelijk in schrift, persoonlijk in woord.
   Zijn werkwijze is doortastend. Tijdens de dienstverlening zijn de leidende kernwaarden: partijdigheid, onafhankelijkheid, deskundigheid, integriteit en vertrouwelijkheid.

Wetenschappelijke publicaties

- J.J. Ottink, 'Er moet een einde komen aan coalitiepolitiek', TvCR 2015, afl. 4, p. 370-376.

Artikelen op consumentenjurist.nl

Jasper schrijft artikelen voor deze website. De nieuwsartikelen gaan over uiteenlopende onderwerpen. De uitgelichtartikelen beschrijven voorbeeldsituaties.

U kunt deze artikelen delen op sociale media, bijvoorbeeld via de sociale media-links die u onder elk artikel terug vindt.